Jsme největší psychoterapeutickou asociací v ČR

s více než 1500 členy.

Log in

Psychoterapeutický podvečer - ztráty v kontextu rodičovství

  • 11/05/2022
  • 18:00 - 19:30
  • Zoom

Registration

  • Pro všechny členy ČAP - je potřeba být přihlášen(a) do svého profilu.

Registration is closed

Po úspěšném cyklu Sexvečerů navazujeme dalšími online semináři.

Anotace

Ráda bych představila možnosti podpory rodinám, které přišli o dítě v těhotenství, při porodu nebo bezprostředně po něm. Dotkneme se role krizových interventů, zdravotníků a psychoterapeutů a toho, jaké nástroje tyto profese používají. Podíváme se se na specifika truchlení po perinatální ztrátě. Budeme mluvit o truchlení sourozenců a otců. Budeme mluvit také o tom, jaká péče je v ČR k dispozici, jak fungují paliativní týmy a neziskové organizace. A ráda bych mluvila i o to, co nabízíme na naší lince nejen rodinám, ale i pečujícím osobám, včetně psychoterapeutů. A zajímá mě také, co by psychoterapeuté potřebovali, aby mohla vzniknou síť takto zaměřených psychoterapeutů.


Kateřina Hájková Klíčová

Jsem terapeutka, facilitátorka a lektorka. Mezi mé klientky a klienty patří lidé, kteří se chtějí zorientovat v tom, jakou cestou se mají vydat. Pomáhám také lidem, aby se znovu nadechli po náročné životní situaci, mohli najít nové zdroje a s jejich pomocí získali kontrolu nad svými životy. Jako terapeutka chci pomoci klientům se v jejich životech vyznat, zvládat stres a strachy, které jim brání žít spokojený život.

Abych byla svým klientkám a klientům co nejvíc prospěšná, pravidelně se účastním odborných kurzů, individuální supervize a skupinové intervize. Od roku 2020 jsem členkou České asociace pro psychoterapii. Do roku 2019 jsem působila jako výkonná ředitelka Unie porodních asistentek, kde stále působím jako poradkyně na Lince perinatální ztráty.

Partnerské organizace:

  

      

     

Identifikační údaje:

Česká asociace pro psychoterapii, z.s.

Náměstí I.P. Pavlova 1785/3

Praha 2, 120 00

IČ: 70860122        

Kontaktní údaje:

Telefon: +420 774 050 413

Email: info@czap.cz

Bankovní spojení:

Číslo účtu : 22332233 / 2010 


© Česká asociace pro psychoterapii

Powered by Wild Apricot Membership Software