Jsme největší psychoterapeutickou asociací v ČR

s více než 1500 členy.

Log in

PSYCHEDELICKÉ MINIMUM

  • 19/01/2024
  • online, Praha

PSYCHEDELICKÉ MINIMUM


Vzdělávací program v oblasti psychedelik a rozšířených stavů vědomí

Organizace Beyond Psychedelics z.ú. vás zve na inovativní vzdělávací program Psychedelické minimum založený na moderním výzkumu a zkušenostech z praxe v ČR i zahraničí s předními odborníky v oblasti psychedelik a rozšířených stavů vědomí. 

Komplexní vzdělávací program nabízí 6 tematických modulů pokrývající široké spektrum problematiky psychedelik a rozšířených stavů vědomí od historie přes současný stav až po budoucí trendy. Program nabízí teoretickou orientaci v problematice doplněnou zkušenostmi z praxe, novinkami a palčivými tématy ze současného dění, diskuzemi a související legální nelátkovou sebezkušeností. 

Vzdělávací program je přínosem pro širokou škálu odborníků v pomáhajících službách (psychoterapeuty, psychology, psychiatry, poradenské a sociální pracovníky, adiktology, zdravotní sestry, kouče, pedagogy, aj.), studentů souvisejících oborů i dalších zájemců o tuto problematiku.

Program je vhodný pro osoby:

  • se zájmem pracovat v oblasti psychedelické péče, výzkumu psychedelik a rozšířených stavů vědomí;
  • jež přichází nebo mohou přijít do kontaktu s lidmi užívajícími psychedelika či praktikující další techniky navozování rozšířených stavů vědomí včetně těch, kteří mají zájem o takovou zkušenost;
  • se zájmem o získání či prohloubení znalostí v oblasti psychedelik a rozšířených stavů vědomí.

Tematické moduly: 

1. Psychedelika - základní východiska

2. Nelátkové techniky rozšířených stavů vědomí

3. Psychedelika v tradičním a náboženském kontextu

4. Psychedelika v péči o duševní zdraví

5. Rizika rozšířených stavů vědomí a užívání psychedelik

6. Psychedelika v kultuře a rekreačním kontextu

Více informací naleznete na našem webu

Délka: 70 hodin 

Termíny:  19. – 20.1. 2024 (Pá a So, online), 22. – 23.2 2024 (Čt a Pá, prezenčně v Praze), 22. – 23.3. 2024 (Pá a So, online), 19. – 20.4. 2024 (Pá a So, online), 22. – 23.5. 2024 (St a Čt, prezenčně v Praze-termín se pravděpodobně o 1-2 dny posune)

Cena: od 24 400Kč

Nabízíme 8% slevu pro pracovníky v pomáhajících profesích (psychoterapeuty, psychology, lékaře, sociální pracovníky, adiktology, zdravotní sestry, pedagogy, záchranáře). Pro přihlášení s 8% slevou je potřeba vstoupit do našeho eshopu a při nákupu zadat slevový kód Pomáhám8. Tuto slevu můžeme nabídnout jen v omezeném množství. Bude ji možno využít do vyprodání kapacity zlevněných vstupů.

Nabízíme také dotované kurzovné pro zájemce v nepříznivé finanční situaci - více na webové stránce Psychedelického minima. Žádost o sociální stipendium je možné poslat do 20.9.


Lektoři: Kurzem provází přední odborníci a lektoři z psychedelické péče, výzkumu a souvisejících oborů, mezi jinými: Dr. Ben Sessa, Mgr. Michael Vančura, Mgr. Rita Kočárová, JUDr. Tereza Dleštíková, Ing. Mgr. Tomáš Zuda, Luisa Procházková MSc., Mgr. Jakub Černý, Mgr. Magdalena Šimečková, Mgr. Filip Kňažek, Mgr. Svatava Bardynová, PhDr. Jan Benda, PhD, Mgr. Zuzana Postránecká a další.


Přihlásit se můžete ZDE


Partnerské organizace:

  

      

     

Identifikační údaje:

Česká asociace pro psychoterapii, z.s.

Náměstí I.P. Pavlova 1785/3

Praha 2, 120 00

IČ: 70860122        

Kontaktní údaje:

Telefon: +420 774 050 413

Email: info@czap.cz

Bankovní spojení:

Číslo účtu : 22332233 / 2010 


© Česká asociace pro psychoterapii

Powered by Wild Apricot Membership Software